Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Inatçı takdirde emeklevini adına getirememekle müşterek yangına karşı savunmasız bir vasat oluşturur. Evet yangın bapsı seçer nelere uyanıklık edilmeli?;

İnsan yoğunluğu lüks olan, kişilerin tıknaz halde yaşadığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve evgin pozisyon önlemi olarak Yangın Bapsı tasarrufı kanunen şgeri koşulmuştur. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler arasında;

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve yaraşır hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

üste, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Ağır sınıftaki ustalıkyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak midein çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

 60dk ve 120dk kadar ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine fen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın takkadak kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla namuslu orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması midein bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

şayet bir kapının yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak ivedili çıkış kapısı adına bina yan aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu yangın kapısı tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe göre ciğerkonstrüksiyonsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan henüz narin kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın ederı elan buna ilişkilı olarak henüz ehven olmaktadır.

Dairesel yangın merdiveni, genellikle silindirik veya dairesel bir saklama içre mevcut spiral veya dairesel bir merdiven tasavvurına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni çoklukla sınırlı dış alana malik veya güzel duyu telaşların önemli başüstüneğu binalarda kullanılmaktadır.

Yangın bapsı, duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın baplarının birincil görevi insanoğluı yangın takkadak zemine esenlıklı şekilde iletmek olduğu sinein, mümkün olan en güdük sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini tedariklemek üzere önlem alınmaktadır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip olgunlaşmak, projenize tatminkâr boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emin mekanlar oluşmasına katkı getirmek için İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page